Svečana bogata projara: Zalogaj koji će vam pružiti užitak, i koji ćete pamtiti (RECEPT/VIDEO)

Magazin Praksa

13. 06. 2023. 000000 09:00

Photo: Bakina kuhinja

Sastojci:

180 gr kisele pavlake

3 jaja

50 ml ulja

200 gr sira

1 prašak za pecivo

Veza mladog luka

3 šolje kukuruznog brašna

100 gr  pšeničnog brašna

2 kuvana jaja

100 ml jogurta

Foto: Bakina kuhinja

Priprema:

Jaja umutiti pa dodati kiselu pavlaku,, ulje, so, izmrvljen sir, jaja kuvana na kocke, seckan mladi luk.

 Dodati oba brašna sa praškom za pecivo. Izmešati i izliti u podmazan pleh. 

Foto: Bakina kuhinja

Peći na 220 stepeni 30 minuta. Vrhunska projara, kakvu do sada niste probali!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU