KINDER OBLANDA: Kraljica svih oblandi- jer ona to i jeste, desert koja se pravi za velike svečanosti (RECEPT/VIDEO)
Potrebno je:
700 gr šećera
200 ml vode
150 fe margarina
400 gr. mleka u prahu
200 gr kokosa
100 gr bele čokolade
100 gr crne čokolade
2 kore velikih oblandi
1 rafaelo oblanda
Priprema:
U šerpu sipati sećer i vodu i ušpinovati. Malo omekšati čokolade jednu i drugu. U drugu činiju staviti omekšan margarin, mleko u prahu kokos. Kad ušpinujemo šećer sipamo ga u margarin, mleko u prahu, i kokos.
Mikserom dobro izjednačiti. Podeliti na 2 dela, zatim u jedno staviti belu čokoladu, a u drugu omekšanu tamnu čokoladu. Belim filom napuniti rupe okrugle kinder oblande. Prekriti sa ravnom oblandom.
Okrenuti, pa tamnim filom popuniti praznine na kinder oblandi. Poklopiti sa običnom oblandom..
Pritisnuti oblande nekim knjigama da se stegnu 2-3 sata. Seći po želji i obliku.
Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU