Tajna savršene linije Ivane Milenković: Voditeljka se pridržava plana ishrane koji joj pomaže da održi vitku figuru

Isidora Čolaković

26. 04. 2023. 000000 20:00

Foto: Ataimages.rs

Voditeljski posao zahteva mnogo više od umeća lepog govora, stava i ponašanja. Ono zahteva i idealnu liniju, koju često nije lako održati.

Ipak, da je moguće dokazale su mnoge lepe žene koje nas svakodnevno informišu, edukuju i zabavljaju sa malih ekrana, a jedna od njih je i Ivana Milenković.

Ona je svima dobro poznato TV lice, a prepoznatljiva je po osmehu i šarmu kojim pleni gde god da se pojavi. 

Osim toga, Ivana često dobija komplimente na račun svog izgleda, a da bi ostala vitka ona ulaže poseban veliki trud. Jednom prilikom za domaće medije govorila je o svojim načinima da sačuva idealnu liniju.

 

Tom prilikom ispričala je da svakog jutra prvo popije limunadu, a nakon toga jede jagode ili šumsko voće i banane, u koje doda malo meda, a ponekad i kakao, lešnik ili badem. Tek nakon toga sledi glavni doručak.

- Posle toga doručkujem, omiljena mi je kajgana sa fetom. Ranije sam često pravila hleb samo od uljarica. Potrebno je po 50 grama semenki suncokreta, bundeve, susama i lana. To se samelje, doda se malo maslinovog ulja, vode, sode bikarbone, pa se testo suši u rerni. Kad ne radim, idem kod mame na porodični ručak, i najčešće jedemo pile sa prilogom i palačinke. Ako sam na poslu, u našem restoranu na televiziji ručam sezonsku čorbu, meso i povrće. Za večeru volim salatu od tunjevine, mada kažu da konzervirana riba ne valja jer ima mnogo žive u njoj. Omiljeni su mi losos i pastrmka - ispričala je Ivana jednom prilikom za "Gloriju".

Voditeljka se oprobala i u gajenju povrća, ali je priznala da nije u potpunosti imala uspeha.

- Imamo vikendicu, pa sam prošlog leta pokušala sama da gajim blitvu, rotkvice i čeri. Paradajz je uništila plamenjača jer ga nisam ničim prskala, blitva je bila fenomenalna, a rotkvice potpuno nejestive. Em su bile velike kao glavice crnog luka, em potpuno žilave i gorke - rekla je ona za pomenuti magazin.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU