Savršen lagani ručak: Fini, POSNI ĐUVEČ od samog povrća (RECEPT/VIDEO)
18. 03. 2023. 000000 08:40

Photo: Bakina kuhinja
Potrebno je:
1 veća veza mladog luka
1 veća šargarepa
1 manji celer
i šaka graška i boranije
manji cvet brokolija
1 veći krompir
1 oljušten paradajz
3 paprike
ml. paprika
po želji ml biber
2 kašičice belog luka granule
1 kašika začina suvoga
30 ml ulja
50 g pirinča
Priprema:
Pržiti mladi luk, dodati sečenu papriku pa je malo prodinstati, dodati seckanu šargarepu, celergrašak, boranijukrompir opran pirinač, sve začine .
Na kraju staviti sečen paradajz ili 100 ml kuvanog paradajza cvetiće brokolija.
Sve izjednačiti i staviti 30 minuta na 220 stepeni da se zapeče.
Odličan ručak sa puno zdravog povrća. Može se jesti bez hleba.
Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU