Jelena Karleuša o PLASTIČNIM operacijama: "Napravila sam plan kako da za 20 godina izgledam kao sada" (FOTO)

Isidora Čolaković

03. 02. 2023. 000000 13:30

Foto: Ataimages.rs

Jelena Karleuša nedavno se našla na meti kritika zbog navodnog fotošopiranja svojih fotografija. Pevačica je negirala ovakve komentare i objasnila kako sređuje slike.

- Skinem senke, izoštrim fotografiju i pojačam kontrast. Ukratko, radim samo kolor-korekciju. Hejteri neka mi slobodno zavide, a ja ću da blokiram - poručila je u svom stilu Jelena.

Što se tiče plastičnih operacija, Jelena je napravila plan kako da izgleda isto i za 20 godina. 

- Nikad nisam radila botoks, međutim, sada je vreme i za to. Ušla sam u fazu kada mi je poslednji voz za te neke intervencije. Sa doktorima sam napravila plan kako da narednih 20 godina izgledam kao sada i da se ne promenim. Mislim da je moguće. Jedine dve korekcije koje sam uradila do sada jesu usne i grudi, s tim što u usne nisam stavljala trajni filer, nego nešto što mora iznova da se radi. Na meni se vidi šta sam radila i to nikada nisam krila. U 21. veku od estetske hirurgije ne treba praviti tabu temu. Vodim trku s vremenom koje neumitno teče, ali trudim se da izgledam lepo - napisala je pevačica, koja će ove godine proslaviti 45. rođendan.

 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU