Sofiji Loren godine ne mogu ništa: Filmska DIVA dokazala zbog čega se smatra jednom od najlepših žena na svetu (FOTO)

Isidora Čolaković

12. 10. 2022. 000000 16:00

Foto: Profimedia

Sofija Loren se posle više od pola godine pojavila u javnosti povodom otvaranja svog restorana. Ona je odlučila da se upusti u novi biznis i da se oproba u ugostiteljstvu. Došla je u pratnji svog sina Karla Pontija Mlađeg unučića Beatriče i Vitorija.

Svi prisutni su bili oduševljeni njenim izglednom. Sofiji godine ne mogu ništa, s obzirom na to da izgleda prelepo iako ima 88 godina. 

Za ovu priliku odlučila je da obuče odelo klasičnog kroja. Ukombinovala ga je sa satenskom bluzom i crnim salonkama. Od nakita je imala srebrnu ogrlicu, dok su prsten i miđuše takođe bile srebrne sa crvenim kamenom. Tu su, naravno, bile i okrugle naočare za sunce koje su postale njen zaštitni znak. 

Foto: Profimedia

Pročitajte još: "Izvinite, vaspitavam dete": Anđelka Prpić ispričala anegdotu iz prodavnice - "Tu scenu pamtim"

Foto: Profimedia

Jednom prilikom je otkrila tajnu svog mladolikog izgleda. 

- Veliki sam fan organskog, devičanskog maslinovog ulja. Svakodnevno ga koristim u ishrani, ali i za negu kože, tačnije kao hidratantnu dnevnu kremu, te umesto noćne kreme i mleka za telo. Ono je bogato antioksidansima, naročito vitaminom E, koji usporava proces nastanka bora. Maslinovo ulje je tajna moje lepote - zaključila je svojevremeno za medije.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU