Četiri trika za ukusnu KAJGANU: Male promene vode do savršenog ukusa
Neki smatraju da je ključ za najbolju kajganu ono što dodate od sastojaka, ipak stvar je u načini pripreme, a u tom slučaju drugi sastojci vam nisu ni potrebni.
Spremite kajganu na laganoj vatri
Priliko pripreme kajgane odvojite malo vremena. Većina greši jer jaja prži na prejakoj vatri ili predugo zbog čega dolazi do blagog ukusa.
Način pripreme
Preporučuju se da za najbolju kajganu zagrejte tiganj sa uljem i razbijte jaja direktno u tiganj, jedno po jedno. Zatim, mutite jaja 30 sekundi, a onda ostavite da se prže na laganoj vatri.
Pročitajte još: Najbolji način za čuvanje lubenice: Ovako može da ostane sveža i do tri nedelje
Mešanje
Mešanje je od ključnog značaja za ukusnu kajganu. Pobrinirte se da temperatura bude srednje topla i sve vreme mešajte kako bi se ispržila ravnomerno.
Začini
Nemojte odmah da začinite kajganu. Umesto toga, sačekajte da kajgana bude pri kraju, a onda dodajte začine koje volite.
PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBKU