Član filmske ekipe serije "Red i zakon" ubijen na setu: "Tužni smo i šokirani"

Kristina LJubisavljević

21. 07. 2022. 000000 09:14

Foto: Profimedia

Radi se o Džonu Pizaru, članu ekipe televizijske serije "Red i zakon: Organizovani zločin", saopštil je policija američkim medijima, a oglasio se i NBC Universal, prenosi The Wall Street Journal. 

Član ekipe, koga je policija identifikovala kao Džonija Pizara iz Kvinsa, radio je na obezbeđenju parkinga na setu u četvrti Grinpoint u Bruklinu. Upućen je više puta u jutarnjim časovima nakon čega je odmah došla hitna pomoć.

Pročitajte još: Svi su joj se smejali dok je pevala "Kent Li", a danas je uspešna biznismenka koja vodi ozbiljan posao daleko od muzičke scene (VIDEO)

Policija NJujorka je saopštila da je motiv nepoznat, prenosi pomenuti sajt.

- Bili smo strašno tužni i šokirani kada smo čuli da je jedan od članova naše ekipe rano jutros bio žrtva zločina i da je od posledica toga preminuo. Naša srca su prema njegovoj porodici i prijateljima.

Prema portparolu televizijske mreže NBC, za vreme pucnjave nije bilo snimanja i potvrđeno je da je ubijeni član njihove ekipe. Radio je kao asistent produkcije u vezi sa parkiranjem na setu. NJegov posao bio je da osigura da ulica bude slobodna kako bi vozila povezana sa snimanjem serije mogla da se parkiraju.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU