Dva SASTOJKA su KLJUČNA: Napravite hrskavi pečeni KROMPIR po receptu najboljih kuvara
Kada je u pitanju pečenje i kuvanje krompira, svako ima svoje metode, ako ih prekuvate, napravićete pire, ako ih ne začinite kako treba, neće imati nikakav ukus - ali ne po ovom receptu, piše Daili Star.
Pročitajte još: Ideja za doručak: Hleb od crne čokolade i banane (RECEPT)
Džastin Tejlor odlučio je da na društvenim mrežama podeli recept pripreme krompira i tvrdi da je tajna ovog preukusnog jela u senfu i medu.
Sastojci: Beli očišćeni krompir, količina zavisi od toga za koliko osoba kuvate, 2 kašike senfa, 4 kafene kašike meda, crni biber i so po ukusu.
Priprema:
Dodajte biber i senf u posudu i sve promešajte.
Zatim dodajte med - obavezno promešajte.
Prethodno zagrejte ringlu, tiganj namažite sa uljem i dve kašike putera i soli.
Zatim dodajte krompir i brašno sa mešavinom senfa od meda.
Ako vam ostane još samo 20 minuta, pripremite ih ponovo - to će osigurati da budu puni ukusa.
Nastavite batati svakih pet minuta kako bi ostali hrskavi.
Džastin je dobio pregršt komentara radoznalih pratilaca koji jedva čekaju da ovaj recept isprobaju.
BONUS VIDEO:
Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU