Šer ima 76 godina, izgleda duplo mlađe, ali ima RETKU BOLEST KOJA JOJ RAZARA ORGANE: Otkriva šta nikako ne jede da bi održala mladolik izgled i bolest pod kontrolom

04. 05. 2022. 000000 16:30

foto: Profimedia

Ovog meseca Šer će napuniti 76 godina, a svi se pitaju kako održava tako vitalan izgled i šta je zaslužno za njenu mladalačku pojavu i energiju. Međutim, malo je poznato da ova zvezda boluje od Epštajn-Braovog sindroma. Lekari kažu da kada ovaj virus dospe u naše telo, tu ostaje zauvek.

Ova bolest razara unutrašnje organe i izaziva osećaj umora, a Šer se sa njom bori već godinama unazad. Ono što njoj najviše pomaže jesu fizička aktivnost i zdrava ishrana.

"Vežbam najmanje pet puta nedeljno. Celog života sam aktivna i ne nameravam da prestanem jer zaista uživam u tome. Trener mi ne gleda kroz prste, nimalo me ne štedi i ne zanima ga koliko godina imam. Dosta sam čitala o hrani i sama došla do saznanja šta bi bilo najbolje da jedem. Nisam neki ljubitelj mesa" - prenosi "Blic žena".

Pročitajte još: POTVRĐENO! Grupa HURRICANE se raspada: Devojke kreću svaka svojim putem

Otkrila je i da li je vegeterijanac i koja vrsta hrane je njena "slaba tačka":

"Ne mogu da kažem da sam vegetarijanac, ali sve što jedem potpuno je zdravo, osim deserta na koji sam slaba. Ne volim mlečne proizvode i namirnice koje sadrže mnogo masti, jer me usporavaju i kradu mi energiju. Alkohol izbegavam, godišnje tek nekoliko čašica", priznala je pevačica.

Pričala je i o tome koja hrana joj daje najviše energije i snage, ali i koju namirnicu smatra najgorom po naš organizam:

"Pored povrća, to su pirinač, mahunarke, kao i nešto što se nutricionistima verovatno neće dopasti, ali ja prosto obožavam - testenine. Banane i nektarine tamanim jer su pune zdravog nerafinisanog šećera, a sir smatram najgorom namirnicom za ljudsko telo jer ga ne varimo kako treba i prepun je masti i holesterola", bila je iskrena Šer.

Pročitajte još: ON je favorit za pobedu na EVROVIZIJI 2022: Evo o čemu govori pesma o kojoj svi pričaju (VIDEO)

Ispričala je i jednu simpatičnu situaciju o tome kako je zavolela sladak krompir iz mikrotalasne:

"Volim sladak krompir koji može da se spremi u mikrotalasnoj za četiri minuta. Otkrila sam ga zajedno sa Mišel Fajfer kada smo snimale 'Veštice iz Istvika'. Tada smo bukvalno živele na njemu".

Nije krila da joj je sa godinama sve teže da oržava formu:

"U ovom životnom periodu moram da radim dvostruko više. Oduvek sam bila sportski tip. Kao mlada, bavila sam se različitim disciplinama, čak i ekstremnim. Sada najviše volim da surfujem. Doduše, na dasku sam stala dosta kasno, kad sam već prevalila šezdesetu", dodala je ona.

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU