Najveća greška kod pripreme JAJA NA OKO: Sa ovim trikom će svaki put biti ukusna
Jednostavno se prave, a zadržaće nas sitim makar do podneva.
Ali, da li ovaj doručak uvek ispadne ukusan? Postoji ključna greška koju mnogi prave, pa zbog nje jaja na oko ne ispadnu uvek ukusna. Prema kuvarima većina greši u količini ulja. Trik za usavršavanje hrskavo prženih jaja na oko je u ulju.
Potrebno je dosta ulja u tiganju da bi ova metoda funkcionisala, a ulje mora da bude vruće kada se dodaju jaja.
Pročitajte još: Ukus koji ćete obožavati: Dodajte samo jedan sastojak vašoj jutarnjoj kafi i osetićete pravo zadovoljstvo
- Morate da se uverite da je ulje vruće pre nego što počnete sa prženjem. Ne okrećite jaja dok se prže i začinite ih sok su u procesu prženja - ističe kuvar za Mirror.
Dodala je da je najvažniji deo procesa da budete sigurni da je ulje vruće pre nego što dodate jaja.
- Da biste dobili savršen vrh, kašičicom prelijte ulje na vrh - objasnila je.
BONUS VIDEO
Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU