Kuvari se kunu u ovaj trik: Zbog čega treba kuvati PASULJ u čaju od nane?
Skoro svaka domaćica tvrdi da ima svoju malu tajnu uz koju joj je ručak makar za trunku bolji nego komšinicin. Ali da se pohvali tom tajnom – retko koja hoće.
Zato vam mi otkrivamo jedan super trik uz koji će vam pasulj biti kao nikad do sada.
Pročitajte još: Kako sprečiti nadimanje? Tajna je u VRSTI PASULJA i načinu PRIPREME
Nenad Stamenović, poznatiji kao Neša Travka, kulinar, planinar, diplomirani eko-turizmolog, nekadašnji šef hilandarske kuhinje i autor emisije „Neša Travka“ na domaćem „Kitchen TV-u“, otkrio je kako se sprema vrhunski pasulj.
– Uveče ga potopim u čaj od nane, pustim da proključa i ostavim preko noći. Ujutru prospem višak vode, onda nalijem, dodam luka i rendanu šargarepicu jer mu da slatkoću i malo vranilove trave – objašnjava najpoznatiji travar s juga Srbije kako je tada pasulj mnogo ukusniji jer se bolje skuva, prenosi "Blic Žena".
Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU