Kako da napravimo hrskav krompir bez korišćenja rerne? Nekoliko sastojaka za savršen ukus
Foto: Deposit
Kuvar Morgan Hipvort je na društvnoj mreži Tik Tok otkrio kako krompirima daje fino hrskanje uz nekoliko jednostavnih koraka.
Za početak je ogulio i isekao krompir na kocke od oko 2 cm.
Pročitajte još: Odmah ga BACITE: Ovo su znaci da je KROMPIR pun TOKSINA
- Dodajte u šerpu vode i ostavite da provri dok ne omekša. Krompir ocedite i stavite na tacnu da se potpuno osuši - kaže Morgan.
Zatim je isekao beli luk na tanke kriške i kuvao ih u šerpi napunjenoj maslinovim uljem 20 minuta.
Zatim je procedio komadiće belog luka i ostavio ih sa strane. Ulje sipao u tiganj i zatim na jakoj vatri dodao krompir. Pržio ih je dok nisu postali hrskavi. Zatim je dodao morsku so, ruzmarin i čen belog luka, i sve pomnešao da se sjedini.
@morganhipworth Potatoes ain’t getting any tastier than this
♬ original sound - Morgan Hipworth