SOČIVO NA MANASTIRSKI NAČIN: Ručak gotov za sat vremena (RECEPT)

07. 12. 2021. 000000 15:30

Foto: Shutterstock

Ukusan ručak koji se lako pravi je idealan za sredinu radne nedelje. Priprema i kuvanje vam neće oduzeti više od sat i po vremena. Priprema traje oko pola sata, a kuva se oko 50 minuta.

Recept za manastirsko sočivo

Sastojci:

  • sočivo - 500 g
  • luk - 1 kom
  • šargarepa - 2 kom
  • paradajz - 2 kom
  • beli luk - 3 čena
  • čubar
  • crvena paprika
  • so
  • ulje

Foto: Stižu gosti, deca gladna, šta spremiti za večeru? Pretvorite palačinke u ukusan slani obrok (RECEPT/VIDEO)

Sočivo se opere i doda ulje, sitno seckani luk i šargarepa. Kada je napola kuvano, dodajte rendani paradajz, crvenu papriku, narezani čen belog luka i so.

Kuvajte dok se sočivo potpuno ne skuva.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU