PILETINA U SATARAŠU: Toliko se lako pravi, a ukus je fantastičan - Savršeno jelo za petak, kada želite da se odmorite (RECEPT/VIDEO)
19. 11. 2021. 000000 10:40
Iz Bakine kuhinje stiže moćna kombinacija za ručak: piletina i sataraš. Odličan recept koji će oduševiti i najizbirljivije za stolom.
Pročitajte još: Evo koji TAJNI SASTOJAK treba da dodate u pileći paprikaš da bi dobio pravi ukus (RECEPT)
Recept za piletinu u satarašu
Potrebno je:
- 2 glavice crnog luka
- 5-6 svežih paprika ili smrznutih
- 3 paradajza
- 600 gr piletine
- so, biber i peršunov list
Priprema:
Meso posoliti dodati malo ulja i malo vode i dinstati da omekne pa ga zapeći.
Ispržiti seckani luk na krupno, pa kad se malo isprži dodato isečenu papriku pa pržiti. Dodati u omekšano meso.
Dodati i oguljen paradajz i iseći na kocke.
Krčkati još par minuta, posoliti pobiberiti, pa kad ispari tečnost ubaciti peršunov list.
Servirati uz krompir pire.
Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU