Iskoristite jučerašnji hleb: Prženice koje vole svi, bolje od gibanice! (RECEPT/VIDEO)
13. 10. 2021. 000000 11:20
Za brz i jednostavan doručak, iz Bakine kuhinje stiže ideja. Kako kaže baka, deca naročito vole ovaj recept.
Pročitajte još: Originalna CEZAR SALATA ima TAJNI SASTOJAK koji retko ko stavlja, a čini je posebno ukusnom! (RECEPT)
Recept
Potrebno je:
- 2 jaja
- 150 gr sira
- 200 ml jogurta
- malo ulja
- 100 gr rendane salame
- malo listova kačkavalja
- stari hleb
Priprema:
Sir izdrobiti i izmutiti sa jajima
Dodati jogurt malo ulja, i rendanu salamu. Sve izjednaliti. Pleh obložiti sa pek papirom i svako parče hleba umočiti u smesu sa jedne i druge strane.
Ređati u podmazan pleh. Odozgo poređati par listova kačkavalja. Peći na 220 stepeni C oko 20 min. Uz čašu jogurta sjajan doručak
Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUK