JAJA i ČIPS su dobitna kombinacija za NAJUKUSNIJU KAJGANU
Ukoliko volite da spremate jaja, jedan sastojak će učiniti da ona budu još ukusnija!
Naime, u pitanju je omiljena črickalica - čips!
Pročitajte još: NOVI KULINARSKI TRIK: Da li ste probali da PEČETE JAJE u RERNI? (VIDEO)
Iako bi retko kome palo na pamet da u kajganu, omlet ili jaje na oko stavi čips, ovaj sastojak zapravo odgovara svakoj vrsti jaja, jer će obrok će biti još ukusniji i hrskaviji.
Punu šaku čipsa ubacite u kesu za zamrzivač i pređite oklagijom preko njega, kako biste ga usitnili što bolje.
Potom ga pomešajte sa kajganom, ili napravite jaje na oko na čipsu u tiganju.
Ako volite, možete kombinovati i čips sa različitim ukusima - sa pavlakom, sirom ili kečapom, a u kajganu možete dodati šta god volite - luk, slaninu, kačkavalj, papriku, šunku, ...
Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU