Maja VOLK nikada iskrenije o KANCERU koji je pobedila: Ovako sam dobila najveću životnu bitku... (Drugi DEO)

08. 08. 2021. 000000 18:00

Foto: Privatna arhiva/Maja Volk

Maja Volk, naša poznata scenaristkinja, univerzitetski profesor i muzičar, jedna je od uspešnih žena u Srbiji koja je, između ostalog,  sa neverovatnom voljom i snagom pobedila kancer. U prvom delu intervjua Maja Volk otkrila je kako joj je organizam slao signale da mu konvencionalna ishrana ne odgovara pa je uz sirovu biljnu hranu uspela da povrati celokupno zdravlje celog organizma...

Pročitajte još: Ruski lekar LAZAROV: Gospina trava pomaže kod ONKOLOŠKIH OBOLJENJA

Princip je da se sve jede u bojama, svakog dana, i zeleno i plavo i ljubičasto i žuto i crveno, puno divljeg bilja, od koprive do maslačka, semenke, klice...

Najpre je uzimala suplemente, vitamine pa tek nakon toga otkrila je i dobrobiti žive biljne hrane. Tada je, kako objašnjava, doživela kvalitativni skok unapred, zdrava je i od toga trenutka nije podložna razboljevanju. 


Foto: Privatna arhiva/Maja Volk

Ključ lepote je - ishrana
- Ishrana je ključ. Šargarepe i avokado su više učinili za moju kožu od svih skupocenih krema koje sam ranije koristila. Sada uzimam prirodne kreme od konoplje, smilja, sa srebrnim zrncima, umivam se prirodnim sapunom od aktivnog uglja i eteričnih ulja koje pravi moja divna komšinica Ines u Babama, maske za lice su mi oduvek bile kao i mojoj majci kora krastavca, jagode, banane, kora avokada. Od sunca se štitim kokosovim uljem i pijem litar i po koralne vode dnevno – objašnjava Maja Volk.

- Princip je da se sve jede u bojama, svakog dana, i zeleno i plavo i ljubičasto i žuto i crveno, puno divljeg bilja, od koprive do maslačka, semenke, klice. Sve se to zalije obilato divnim plemenitim uljima i limunovim sokom. I obavezno neka ljutina, od belog luka do čili papričica….osim hrane, mora da se menja i ceo život i da se vidi razlog, uzrok zbog koga je organizam počeo da izjeda sebe. Super biljke kao moringa, spirulina, hlorela, anamu, lekovite pečurke kao ganoderma, kordiceps, artemisinin, slatki pelin, B 17, CBD kanabisovo ulje, sve su to prirodna pomagala organizmu, ali je lek u duši, u želji iskrenoj podsvesnoj I svesnoj da se živi – uverena je Maja Volk.

Pročitajte još: NAJGORE stvari koje konzumirate UJUTRU su KAFA I JOGURT: Promenite ove navike i istopićete SALO sa stomaka! 

U jeku pandemije korona virusa, ni ona nije ostala imuna, ali osim visoke temperature nije imala teže zdravstvene posledice osim osećanja nalik na depresiju. Kako tvrdi, tada je shvatila da nije reč o običnom virusu i po intuitivnom osećaju pronašla je metod kako da se sama izborni sa koronom.

Radila sam svakodnevno hidroterapiju, potapala se u vrelu kadu pa u ledenu vodu, uzimala vitamin C, cink, Noni sok, Soul, srebrnu vodu i prošla bez ikakvih posledica. Sve vreme sam normalno disala tokom borbe sa korona virusom...
Foto: Privatna arhiva

-  Radila sam svakodnevno hidroterapiju, potapala se u vrelu kadu pa u ledenu vodu, uzimala vitamin C, cink, Noni sok, Soul, srebrnu vodu i prošla bez ikakvih posledica. Sve vreme sam normalno disala. Ta temperatura je zapravo bila odgovor mog imuniteta na napad virusa. Trebalo je još nedelju dana da mi se povrati fizička snaga, otišla sam u Babe i kiseonik me je preporodio – objašnjava naša sagovornica.

Pročitajte još: Uklonite MRLJE OD MASNOĆE na najbrži način

Danas uživa u svom svežem voću i povrću koje se nalazi oko nje, oko nas. Osim toga, ne koristi previše čajeve, već konzumira njen sokove, noni, cedi celer, sok od koprive, spelte, ječmene trave i za kraj otkriva savršen recept za tečni doručak.

Pročitajte još: Tri PRIRODNA ANTIBIOTIKA koja će uništiti bakterije i ojačati IMUNITET!


Foto: Privatna arhiva/Maja Volk

- U blender stavite šaku maslačka, koprive, bokvice, ruzmarina, mladog lišća kupine, mladog lišća breze, šta već ima u bašti, jedan oljušteni limun, bananu, par jagoda, grejpfrut, komad svežeg djumbira, malo mlevenog lana i vodu. To popijete pola litre ujutru i mirni ste do ručka – zaključuje za Ruski travar.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU