IVANA NIKOLIĆ iz grupe Hjurikejn iznervirala obožavaoca slikom sa Zanzibara: "Maltretiranje žive prirode, samo napred!" (FOTO)

13. 06. 2021. 000000 19:30

Foto: Printskrin/Instagram/ ivana_boom_nikolic

Koliko se dobro provode i koliko joj prija odmor na Zanzibaru, Ivana Nikolić svakodnevno deli sa pratiocima na Instagramu.

Ostrvo kornjača

Prilikom posete ostrva sa rezervatom prirode gde se nalaze džinovske kornjače, Ivana je bila dovoljno hrabra i prišla ogromnoj kornjači da je pomazi. Taj trenutak je zabaležila i podelila sa publikom.

Pratioci su oduševljeni spojem pevačice i prirode. "Prelepa si", "Lepoto nad lepotama", "Da si živa i zdrava ko ta kornjača", "Goriš", "Kako je samo ova devojčica dobra", "Ti voliš kornjače, a ljudi koji vole životinje su dobri ljudi. Kada je maziš kornjača izvuče glavu", "Bomba"... samo su neki od komentara srećnih fanova.

Primetilismo da Ivani pišu i stranci, a posebno su brojni komentari na turskom jeziku.

Prava životinja

U moru oduševljenja, pojavili su se i negativni komentari.

"Maltretiranje žive prirode, samo napred!" bio je jedan od ironičnih komentara, misleći na činjenicu da životinje u velikim turističkim centrima obično nemaju dobar tretman i da ih maltretiraju prikazujući ih gomili turista, svakodnevno, kojima je dozvoljeno da ih dodiruju.

Šta vi mislite, da li je reč o zlostavljanju životinja?

Pročitajte još: Kritikovali su ih zbog ESTETSKIH intervencija: Evo kako je Ivana Nikolić iz grupe HJURIKEJN nekada izgledala (FOTO)

Još fotografija sa odmora možete pogledati ispod.

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU