Čudan običaj spremanja hrane: Da li biste probali KROMPIR kuvan na PESKU?
U Indiji ljudi koriste mnoga pomoćna sredstva iz prirode kako bi nešto skuvali ili spremili, a nećete verovati, jedan od njih je upravo - pesak!
Pročitajte još: Šta prvo uočavate na slici? Životinja koju vidite govori kakav ste tip ličnosti (FOTO)
Pesak se koristi za spremanje riže i kikirikija
Ulični prodavac u državi Utar Pradeš koristi presak kako bi skuvao krompir...
U severnom delu indije ljudi koriste pesak za spremanje kikirikija i riže, ali pesak je dobar i za pripremanje ukusnog krompira.
Pročitajte još: KAKO SE PIŠE: Vi ili vi? Pravila pisanja velikog slova prilikom persiranja
Jedan bloger, pod nazivom Amar Sirohi, objavio je na Instagramu kako jedan ulični prodavac hrane sprema ovaj neobični specijalitet. U posudu punu peska ubacio je krompir koji je kuvao oko 20 minuta, a potom ga je servirao uz sos od korijandera, paradajza, đumbira i belog luka.
Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU