TRIK koji će vam pomoći da sačuvate SVEŽINU avokada posle prvog sečenja

02. 04. 2021. 000000 19:20

Foto: Pixabay

Ako ste ljubitelj avokada i često ga koristite u ishrani, verovatno ste se susreli sa ovakvim problemom. Ako ste isekli avokado i ostavili u frižider, avokado će brzo istruliti i dobiti smeđu boju, pa ćete morati da ga bacite. Kako biste sprečili bacanje hrane i uzaludnu kupovinu, isprobajte ovaj jednostavan trik.

Pročitajte još: "Trebalo mi je 36 godina da saznam za ovo!" Svi sudovi staće u mašinu ako ovo uradite ovaj TRIK! (VIDEO)

Jedna mama sa TikToka otkrila je da polovinu avokada samo treba lagano da premažete maslinovim uljem - tako ćete sprečiti oksidaciju i akvokado neće pobuđati. Drugi korisnici su otkrili da istu proceduru naprave sa sokom od limuna ili limete i da je isto tako učikovito. 

@mamainthekitchen

Prevent your avocados from browning ##avocadohack ##hacks ##kitchenhack ##lifehack ##hack ##foodhack ##cookinghack ##todayyearsold ##foodie

♬ Ultimate life hacks - Kelly - The Life Bath

           Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU