Za ovaj ručak ili večeru potrebno je samo 15 minuta: TALJATELE SA SLANINOM (RECEPT)
Kuvarica Dina Đekić, poznatija kao Didy kitchen, svoje pratioce često obraduje zanimljivim receptima. Na zvaničnom instagram profilu, kao i na njenom sajtu, svi zainteresovani mogu pronaći pregršt inspirativnih recepata.
Taljatele skuvajte u slanoj vodi (oko 200 gr). Naseckajte 2 mlada luka na kolutove, malo posolite pa ubacite u tiganj sa nekoliko kašika ulja. Zatim dođte 50 gr. slanine.
Pročitajte još: Da bi im brak bio sladak i dugovečan MLADE NEVESTE sutra mese 40 kolačića - MLADENČIĆA! (RECEPT)
Propržite oko 5 minuta, pa dodajte 150 gr. bukovace, biber, malo tucane ljute paprike i pola kašičice origana. Sve zajedno pržite oko 7, 8 minuta pa dodajte taljatele, 100gr. mocarele isečene na komadiće i malo vode u kojoj su se kuvale taljatele.
Promešajte i ostavite na šporetu dok se mocarela ne istopi. Ako ne volite bukovače, možete staviti šampinjone, a ako nećete mocarelu, možete staviti kačkavalj.
Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU