Ovo niste probali: Obogatite kulinarsko umeće odličnim posnim jelom (FOTO/VIDEO)

20. 03. 2021. 000000 09:20

Foto: Privatna arhiva

Potrebno je:

  • 3 krompira
  • 1 konzerva tunjevine parčići
  • 1/2 gr tankih kora
  • 1 veza mladog luka
  • ulje
  • so
  • biber

Pročitajte još: Sočan slatkiš za sva čula: Napravite čoko dezert u nekoliko koraka (FOTO/VIDEO)

Priprema:

Luk iseckati i propržiti na ulju, pa dodati rendan krompir, soli, bibera i konzervu tunjevine. Sve izjednačiti.

Foto: Privatna arhiva

List kore raširiti na sto, pa na dno kore staviti 3 kašike nadeva. Lepo raširiti, saviti ivice i uviti u rolnicu. Ređati u podmazan pleh.

Pročitajte još: Predlog za današnji ručak: Piletina sa slaninom prelivena bešamel sosom (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Odozgo još malo premazati uljem i peći na 200 stepemi oko 45 min. Seći toplo i uživati u ukusnom jelu.

Pročitajte još: Obrok kao iz restorana: Zapečena piletina sa makaronama (FOTO/VIDEO)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU