Previše VRUĆA voda ubija UKUS čaja: Ovo su GREŠKE koje pravimo prilikom kuvanja
Poznati i profesionalni kušač hrane, Martin Isark, otkrio je kakve sve greške ljudi prave prilikom kuvanja.
Pročitajte još: Neverovatna MOĆ u lečenju ŽENSKIH bolesti: Od ove biljke napravite čaj za OZRAČENE, ranice na materici i KANDIDU
Poznato je da su Britanci, glavni konzumatori čaja. Ikao se količina mleka i šećera razlikuje od osobe do osobe, svi imamo istu metodu prilikom pripremanja omiljenog napitka. Sačekao da proključa vodu, a zatim u šolju stavimo kesicu sa čajem. Prema ovom konzumentu hrane, svi radimo pogrešno istu stvar, pa čak i vrsni poznavaoci čaja.
On smatra da nikako ne biste trebali da koristite, ključalu vodu za pravljenje tradicionalnog čaka jer će se tako izgubiti njegov ukus, prema njegovim rečima "ništa neće biti bolji od vode iz kupusa". Navodi da je potrebno da se voda ohladi na 80 stepeni. On je objasnio da je ključala voda samo mit o pravljenju čaja.
Pročitajte još: Ne moramo uvek da posežemo za kremama: Ova hrana sadrži KOLAGEN
- Previše vruća voda ubiće poželjne ukuse i nijanse čaja- zaključio je Martin, koji smatra da njegov postupak treba da isprobate.
Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU