Akademik LJudmila zimi redovno pije rusku imunitetsku BOMBU
Ruska alternativna medicina nudi narodni lek, a akademik LJudmila Grigorijevna Pučko podseća na recept koji na pravi pogled spaja gotovo nespojive prirodne sastojke, a zapravo oporavlja ceo organizam.
Ukoliko ste često premoreni i osećate se kao da nemate dovoljno energije, to je prvi znak da je imunitet ozbiljno narušen. Efikasni ruski eliksir doprineće pročišćavanju celog organizma i vratiti izgubljenu energiju.
Pročitajte još: Ruska naučnica Marva tvrdi: SMRT preti iz creva, ali to možete LAKO da sprečite
Ovaj preparat koristi se u obliku napitka, a glavni sastojci su beli luk, maslinovo ulje, prirodni med, zeleni čaj, potom male količine smole, jabukovog sirćeta i crnog bibera.
Beli luk, med i maslinovo ulje - pouzdana kombinacija!
Beli luk reguliše krvni pritisak, poboljšava srčanu funkciju i pomaže u izlečenju gljivičnih infekcija. Maslinovo ulje antioksidacionim delovanjem čuva ćelije organizma i ima protivupalna svojstva, čime smanjuju rizik od raka. Poznato je da je prirodan med tradicionalan lek protiv kašlja i upale grla, poboljšava krvnu sliku.
Zeleni čaj je zdrav, a biber odličan!
Antioksidansi u zelenom čaju su nekoliko desetina puta efikasniji od vitamina C i E. Crni biber ima malo kalorija, a njegovo konzumiranje povećava unos minerala i korisnih fito-nutrijenata i može da smanji rizik od nastanka različitih bolesti.
Pročitajte još: ČUVENI lekar MOLOHOV se kune u KRALJA JESENI i CARA ZIME: Rusi leče 20 BOLESTI belim korenom!
RECEPT RUSKOG AKADEMIKA LJUDMILE GRIGORIJEVNE PUČKO
Sastojci:
- 2 kašike sitno iseckanog belog luka
- 3 kašike maslinovog ulja
- 5 kašika prirodnog livadskog meda
- 50 mililitara jakog skuvanog zelenog čaja
- pola čajne kašičice mlevenog bibera
- pola kašičice prirodne smole
- jednu kašičicu jabukovog sirćeta
Pročitajte još: Ruski ovseni eliksir Izotova diže iz mrtvih, a pravi se jednostavno (RECEPT)
Priprema:
Prvo propržite beli luk na maslinovom ulju minut. Dodajte sve ostale sastojke i mešajte sve na blagoj vatri pet minuta. Skinite sa vatre i ostavite da se ohladi, a zatim sipajte u staklenu teglu, zatvorite je poklopcem i stavite je u frižider.
Uzimajte jednu kašičicu dnevno, uvek u približno isto vreme, pre ili posle jela.
Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU