Ruska supa za mamurluk SOLJANKA "diže iz mrtvih", a pravi se od ostataka
Ruska supu prepuna kiselih krastavaca, kapara, limuna i mesa, idealna je za mamurluk. Kako tvrde Rusi, ova ukusna supa vratiće vas u ritam posle burne noći.
Pročitajte još: Ruski travar DMITRI: Muškarci, ne kupujte skupe preparate, OVA BILJKA sprečava ĆELAVOST
Soljanka je idealan izbor supe zbog svoje kiselosti, pa nije iznenađenje da se slani, kiseli kupus i kiseli krastavčići takođe preporučuju kao lekovi za umirenje tela posle noćne alkoholne seanse. Veruje se da ova kisela hrana nežno deluje na sistem za varenje i nadoknađuje ravnotežu tečnosti i elektrolita.
Sastojci:
- parče mesa ili kobasice
- 2 crna luka
- 2 paprike
- 1 paradajz
- 4 kašike paste od paradajza
- 5 kisela krastavca
Priprema:
Na ulju se prorpži crni luk sa iseckanim paprikama i paradajzom. Doda se meso koje je ostalo od prethodnog dana, ubaci lovorov list, sitno iseckani krastavčići i nalije sa vodom da ogrezne. Kada provri psuti se da malo krčka.
Pročitajte još: EKSKLUZIVNO: Drevni LEK monaha sa Svete Gore koji "DIŽE iz MRTVIH" (RECEPT)
Parenjem se izbacuju toksini i šire vene Foto: Depozit
Naparivanje za dug život
Rusi veruju i da će im redovno parenje tokom godine sačuvati dobro zdravlje. Ako vas boli glava ili osećate početak prehlade pokušajte da napire laktove i kolena uz pomoć tople vode. Parenje je uspešno i pri detoksikaciji i izbacivanju viška tečnosti iz organizma posle "teške" noći.
Pročitajte još: ČUVENI lekar MOLOHOV se kune u KRALJA JESENI i CARA ZIME: Rusi leče 20 BOLESTI belim korenom!
Ruska kultura saune uključuje veniks, snop grančica drveca, koji se koriste za masažu celog tela i u zavisnosti od vrste drveta od koje su uzete grančice, mogu da pomognu u zatvaranju pora, poboljšanju stanja kože ili da se koriste za njihova protivupalna ili antibakterijska svojstva.