Fibi iz "Prijatelja" progovorila o počecima: Mislila sam da mi posao nije GLUMA

02. 06. 2021. 000000 19:30

Foto: YouTube printscreen / MsMojo

Lisa Kudrov, najpoznatija po ulozi Fibi u seriji "Prijatelji", otkriva da je na početku karijere mislila da mora da ima aktivni život, kako bi osigurala slavu i uspeh u filmskoj industriji.

Pročitajte još: Ana Ivanović otvoreno o braku sa Bastijanom Švajnštajgerom: "Nije idealno"

- Biti "slavan" potpuno je drugačije od glume. Lako je biti slavan, pojaviti se na nekoj zabavi i na svim sličnim mestima gde će vas fotografisati za razne časopise. To nije teško. Značajno je lakše nego voditi ispunjen glumački život, raditi na svojoj glumi i tražiti zanimljive uloge. To je zapravo teško - rekla je Lisa Kudrov i dodaje:

- Kada su "Prijatelji" postali popularni, mislila sam da je moj posao da budem slavna, pa sam se često pitala na kojim zabavama moram da se pojavim i kad je pristojno da se ode. Probala sam tako da živim i brzo sam to zamrzela. Shvatila sam da jedno nema veze sa drugim. Mogla sam i dalje da budem glumica bez lova na slavu. I dalje sam mogla da dobijem poslove koje sam želela i uloge u kojima sam želela da glumim, dok sam istovremeno imala vremena da vodim sina u školu i nazad. Bilo mi je olakšanje da pustim deo karijere, koji mi se nije svideo - zaključila je legendarna Fibi.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU