ZGREŠILI ste tokom leta, ali tu je LUDAJA DIJETA koja skida 7 kilograma za 2 nedelje!
Stiglaj e jesen, a sa njom i budeva!
Bundeva je i izuzetno zdravo povrće koje čisti organizam, štiti od bolesti i podmlađuje telo. Ova laka namirnica je puna vlakana i izuzetno pogodna za one koji se bore sa viškom kilograma. Ako bas bundeva asocira na pitu - zaboravite, jer ona ne pomaže u skidanju kilograma!
Pročtitate još: SASI voda topi salo sa STOMAKA: Brzo ćete imati manje 8 kilograma i tanan STRUK!
Ovo jesenje povrće možete spremiti na mnogo načina koji ne ugrožavaju liniju, već pomažu da smršate. Samo pratite dijetu sa bundevom i smršaćete sedam kilograma za dve nedelje!
Bundeva je siromašna kalorijama i bogata vlaknima.
Bundeva je idealna za gubitak kilograma jer je siromašna kalorijama i bogata vlaknima. U pola šolje bundevinog mesa sadržanoj e svega 40 kalorija i osam grama dijetetskih vlakana. Ne treba iamti zablude da je bundeva "magina" namirnica koja će "spržiti" sav višak masnoće i da ćete izgledati kao manekenka. Morate pratiti dijetalni rešim ishrane i jesti bundevu bez dodatnih masnoća.
Salata od bundeve (55 kalorija)
- 300 grama slatke bundeve
- 2 jabuke
- 1 šargarepa
- 1 limun
- kašikica meda
- 2 kašike oraha
Bundeva, šargarepa i jabuke se očiste od kore i izrendaju, a orasi iseku na sitnije komade. Preliju se isceđenim limunom i medom.
Pročitajte još: Podmladite telo 5 GODINA i istopite 8 KILOGRAMA sa ČAJ DIJETOM
Čorba od budneve Foto: Piksabej
Kaša sa bundevom za doručak
- 200 ml mleka
- kriška bundeve
- šolja pahuljica
Mleko se ugreje, a bundeva očisti i isecka na kockice, pa doda u toplo mleko. Kratko se kuva na tihoj vatri pa se ubace pahuljice.
Pročitajte još: Probajte LAST MINIT dijetu i gubite 2 KILOGRAMA DNEVNO
Čorba od bundeve (60 kalorija)
- bundeva srednje veličine
- 1 šargarepa ili 1 krompir
- 50 grama maslaca
- 1 crni luk
- 2 čena belog luka
- kašika senfa
- kašika crvene paprike paprika
- muškatni oraščić, so, biber
- 2 paradajza
- 100 grama semena bundeve
Pročitajte još: Nisu važne KALORIJE, nego ODAKLE dolaze, a ŠEĆER stvara želju da se još VIŠE JEDE
Očistite povrće i isecite na kockice, iseckajte crni luk i propržite pa dodajte bundevu, šargarepu i krompir. Dodajte paradajz sitno iseckan i paradajt i začine. Kada se proprži nalijte vodu i, kada provri, kuvajte na tihoj vatri. Da bi bilo ukusnije ispasirajte povrće. Prilikom služenja dodajte seme bundeve.
PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU