Nikada NE SECITE PERŠUN NOŽEM - evo šta treba raditi sa ZAČINIMA

15. 09. 2020. 000000 09:40

Foto: Depozitfoto

Kada sečete peršun i ostalo začinsko bilje u "buketu", najbolje je da to radite makazama, a ne nožem.

Pročitajte još: Načini za ODMRZAVANJE HRANE: Brzo i jednostavno

Buketić će ostati vezan, pa ćete moći da iseckate samo onoliko koliko vam je potrebno.

Ako želite da ga zamrznete uključite šerpu!

Ako želite da ga zamrznete, podelite ga na gomilice i svaku spustite u ključalu vodu na nekoliko sekundi. Potom stisnite bilje prstima da biste ga ocedili, pa ga spakujte u kesicu i stavite u zamrzivač.

Pročitajte još: Poznati kuvar otkrio TAJNU kuvanja savršene testenine, Italijani BESNI: OVO JE UVREDA (VIDEO)

Sačuvaćete mu ukus i moći ćete da ga iskoristite u koje god doba godine budete želeli.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU