Supa od luka? Specijalitet ovog Francuza će vas oduševiti (FOTO)
Ovaj Francuz odlučio je da svoj recept podeli na Jutjubu i pokaže kako od jednostavnih sastojaka možete da napravite savršeno jelo.
Pročitajte još: Spanać spremite NEŽNO, a piletinu sa marinadom PRSTE DA POLIŽEŠ
Potrebo je da iseckate baget na kriške, oljuštite nekoliko glavica luka (najviše šest) i nekoliko čena belog luka. Otopite maslac i zagrejete u šerpi, potom dodate beli luk, a nakon minut-dva i crni luk. Kada se sve sjedini i postane karamelizovano, dodajte šoljicu belog vina. Zatim prelijte vodom iz supe i dodajte jednu kašičicu senfa, a onda dodajte još tri čaše vode iz supe.
Kuvajte 25 minuta, i ne zaboravite so i biber, po ukusu.Supu prekrijte tostiranim bagetom i kačkavaljem. Pecite u rerni, sve dok se sir ne rastopi.
Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU