Za kraj leta SPEKTAKL: Laki kapreze RAŽNJIĆI (FOTO)
Ne znate šta bi jeli, ali znate da želite da to bude nešto lako. Možda su kapreze ražnjići dobar izbor. Od prave kapreze salate ih razlikuje samo veličina obroka.
Pročitajte još: ZAVRNITE RUKAVE: Vreme je za prvi AJVAR prema ORIGINALNOM receptu (FOTO)
Sastojci:
- čeri paradajz
- bebi mocarela
- svež bosiljak
- origano
- maslinovo ulje
- balzamik sirće
- drveni štapići
Priprema:
Najvažnije je nabaviti najbolje namirnice, jer čeri paradajz mora da bude svež i lep, kao i listovi bosiljka.Operite čeri paradajz i listove bosiljka, a onda ih ređajte na drveni štapić. Prvi se štapićem probode list bosiljka, pa paradajz, pa mocarela i tako redom.
Na jedan štapić ne treba ređati više od tri paradajza i mocarele.
Pročitajte još: ŠOK na tanjiru: CRNA PAPRIKA punjena IZNENAĐENJEM (FOTO)
Kada su ražnjiži gotovi možete ih posuti suvim origanom i preliti maslinovim uljem, a prema ukusu i sa nekoliko kapi balzamiko sirća.
Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU