Instagram: Video razgovori i sa desktop aplikacije

27. 04. 2020. 000000 01:06

Foto: Pixabay

Širenje chat mogućnosti društvenih mreža podstakao je i vlasnike aplikacije Instagram. Naime, iz ove društvene mreže najavljen je i web pristup direktnim porukama svim svojim korisnicima.

Naime, nakon internog probnog perioda, Instagram je početkom 2020. godine započeo testiranje direktnih poruka preko desktop verzije na malom broju korisnika.

Pročitajte još: Oprez! Mladi, usred korone, prilaze starijima i KAŠLJU IM U LICE, potom sve objave na internetu

Ovo znači da bi korisnici ubuduće mogli da koriste ovu funkciju za učešće u razmeni poruka, fotografija i video snimaka sa drugim korisnicima i sa svojih desktop računara.

Kao što je to već i uobičajeno, za dobijanje ove mogućnosti i funkcije, korisnici će možda morati malo da sačekaju dok se utvrde sve slabosti i mane test verzije.

Pročitajte još: Uz pomoć TRI aplikacije sredite vaš profil na mrežama kao profesionalac

Davanje pristupa privatnim porukama bez obzira koju platformu korisnik koristi bio je cilj Facebook-a još od proleća 2019. godine. Ipak, ideja kompanije je da će sve njihove aplikacije na kraju biti ujedinjene i da će se iz jedne aplikacije moći upravljati drugima, a to uključuje Facebook, Instagram, WhatsApp i Messenger.