Припрема је једноставна, а све састојке можете веома повољно набавити
Почетак поста доноси прилику да испробамо креативне рецепте који су и укусни и посни. Ако тражите идеју за брз и здрав ручак, посне пуњене паприке с туњевином су савршен избор. Овај рецепт комбинује богат укус поврћа и протеинске вредности туњевине, што га чини идеалним за све који посте, али и за оне који желе лаган оброк.
Рецепт не само што је прсте да полижете, већ је веома здрав, заситан али неће вас оставити са тешким осећајем у стомаку. За ове пуњене паприке потребна су вам само три главна састојка и зачини по укусу.
Састојци:
6 паприка
1 конзерва туњевине у комадима
200г пиринча
зачини по укусу
Припрема:
Очистите паприку од семенки. Комаде туњевине оцедите од вишка уља. На тигању с мало уља пропржите обарени пиринач и туњевину. Зачините по укусу, па напуните паприке овом смесом. Поређајте их у ватросталну посуду и запеците на 220 степени око 10 минута.
(Информер)
БОНУС ВИДЕО